Udgivet i Magasinet "Dit Helbred"

Har du prøvet Paddle-Board, en perfekt kombination af motion og afstressning? Fire tips til at komme godt i gang

Af Stressbold.dk

Har du også travlt i hverdagen? Er du stresset, træt? Og er du tit så tidspresset, at du skal vælge mellem motion, afslapning og frisk luft? Du er langt fra denne eneste. I en travl hverdag hvor man bliver hevet i alle ender for at være fleksibel, eller måske har nogle vigtige gøremål i løbet af dagene, kan det være svært at få tid til sig selv, og endnu sværere at vælge hvordan man skal bruge den lille tid man har.

Hvis du kan genkende dig selv heri, så kan det være du skal prøve paddle-boarding som en ny hobby. Det er en af de former for motion der er helt afstressende så du kan få det bedste af begge verdener når du er ude på vandet.

Herunder finder du fire tips til, hvordan du kommer i gang med paddle-boarding.

Investér i noget udstyr

Det kan være svært at vide hvilket udstyr man skal have, hvilken slags board, om man skal have redningsvest og en ny badedragt. Men frygt ikke! Der er mange steder og hjemmesider hvor du kan finde råd omkring hvad du skal bruge for at paddle-boarde. F.eks kan du finde alt som hjertet kan begære på hjemmesider såsom Watery’s.

Her kan du også se tilbud og få hjælp til at finde udstyr der passer nøjagtigt til dig. Du kan også altid købe det brugt hvis du gerne vil afprøve noget udstyr til lidt billigere penge før du investerer i noget dyrere.

Hvor skal du paddle-boarde

Paddle-boarding foregår overalt. Du kan gøre det i havet, i søer, i floder, hvorend du føler dig sikker. Et glimrende sted er i Københavns kanaler. Vandet er fint varmt om sommeren, og du kan altid se kanten og kajen. Husk dog at holde udkig efter, om der på tidspunktet du tager ud, er tilladt at bade eller om det er for forurenet. Det kan jo være, at du får lyst til en dukkert.

Tag dig tid til at lære det

Ligesom med alt andet er paddle-boarding en læringsproces. Derfor må du ikke give op hvis du kommer ud på vandet og indser, at du ikke kan holde balancen. Ligesom med alt andet i livet tager det tid at lære, men det er helt klart en udfordring der er værd at tage op. Hvis du ikke føler du kan lære det bare ved hjælp af egne erfaringer, kan du f.eks finde et paddle-board hold eller en klub at blive medlem af.

Her får man gode oplevelser samtidig med, at man lærer nye teknikker. Og så får man en holdånd, hvilket kun gør hobbyen bedre. Det er også en rigtig god undskyldning for at bruge tid på det hvis du har en forpligtelse. Hvis du ikke gider et hold, men hellere vil paddle-boarde for sig selv, kan du se en youtube video eller spørge folk til råds.

Der er massevis af tråde på nettet hvor du kan høre fra mere erfarne folk, hvordan de paddle-boarder.

Det sidste gode råd

Det er vigtigt at du planlægger din tur. Tag solcreme og solbriller med, husk vand eller andet du kan drikke, og smør en madpakke hvis du tror du kommer til at være ude længere tid. Der er for det meste mulighed for at købe noget, men der er ikke noget der slår en hjemmesmurt sandwich. Og hvis du er bange for den falder i vandet kan du altid investere i en vandtæt sæk. Det er en fed følelse at sidde på sit eget paddle-board ude på det åbne hav og spise sin frokost.

Find det du mangler på stressbold.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 357 produkter fra mere end 53 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 576 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-22 09:10:49.

5
Produkttyper
357
Produkter
53
Forhandlere
576
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.